biR277x cSR2611+ iR2770 GR2660

Over Raidon

RAIDON produceert elektronische units die zowel extern als intern aangesloten kunnen worden op computers, servers en NAS systemen. In deze units kunnen allerlei soorten schijven geplaatst worden, van klein tot groot, van laptop schijven tot de nieuwste SSD's. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden als opslag of back-up.

RAIDON is opgericht in 2000 onder de naam RAIDON Technology Inc. te Taiwan. Gericht op het leveren van hoge kwaliteit back-up en opslag systemen voor het MKB is RAIDON snel uitgegroeid tot een fabrikant die ook de particuliere markt voorziet van professionele en betrouwbare apparatuur. RAIDON heeft door veel onderzoek en no-nonsense aanpak een divers product portfolio opgebouwd, van een simpele back-up schijf tot een uitgebreide SAN oplossing.

Raidon.nl is met haar werkzaamheden in Nederland begonnen in Q4 2012. Raidon.nl heeft als missie de markt van de BeNeLux bekend te maken met deze veelal onbekende soorten producten. In dagen waar data steeds belangrijker wordt voor personen en bedrijven zijn de producten die wij leveren een sterke uitkomst. Of u nou thuis een back-up wilt maken van de belangrijke vakantiefoto's of als bedrijf uw eigen cloud wilt opzetten, er is voor elk segment een bijpassend RAIDON product.

Als u wilt weten wat RAIDON voor u kan betekenen kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. (verkoop@raidon.nl)