biR277x cSR2611+ iR2770 GR2660

Over Raidon

RAIDON Taiwan produceert elektronische apparaten die zowel extern als intern aangesloten kunnen worden op computers, servers en NAS systemen. In deze units kunnen allerlei soorten schijven geplaatst worden, van klein ( 2.5") tot groot (3.5"), van Sata schijven tot de SSD's. De verschillende modellen kunnen afhankelijk van het gekozen type en uitvoering, gebruikt worden als opslag of back-up. Met name de backup faciliteit die Raidon apparaten hebben, waarbij 1 disk gewisseld kan worden, is uniek te noemen.

RAIDON is opgericht in 2000 onder de naam RAIDON Technology Inc. te Taiwan. Gericht op het leveren van hoge kwaliteit back-up- en opslagsystemen voor het MKB is RAIDON snel uitgegroeid tot een fabrikant die ook de particuliere markt van professionele en betrouwbare apparatuur voorziet. RAIDON heeft door veel onderzoek en no-nonsense aanpak een uitgebreid product portfolio opgebouwd: Van een simpele back-up schijf tot een uitgebreide SAN oplossing.

Raidon.nl is een zelfstandige onafhankelijke distributeur. Het verkopen van Raidon producten in Nederland is gestart in Q4 van  2012. Raidon.nl heeft als doel de Raidon producten op de markt van de Benelux bekend te maken en te verkopen. Omdat opslag van data steeds belangrijker wordt, zijn de producten die Raidon Taiwan levert, een goede oplossing voor particulieren en bedrijven. Er is voor elk segment en elke situatie wel een geschikt RAIDON product leverbaar.

Meer weten??? Neem dan contact opnemen met onze afdeling verkoop via: (verkoop@raidon.nl)